Universiteit Leiden

nl en

Openingsceremonie

Opening Facultair Academisch jaar Geesteswetenschappen

Datum
woensdag 6 september 2017
Tijd
Bezoekadres
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Faculty Club

Op 6 september openen we met alle medewerkers, actieve studentleden en partnerinstellingen van de Faculteit Geesteswetenschappen het nieuwe academische jaar 2017-2018 met een borrel.

Frank Chouraqui -docent bij het Instituut voor Wijsbegeerte- leidt u door het korte openingsprogramma van de borrel. Zo kijkt Decaan Mark Rutgers in zijn (eerste) jaarspeech vooruit naar het nieuwe onderzoeks- en onderwijsjaar. Ook dit jaar wordt de Facultaire Onderwijsprijs uitgereikt. U leest op de facultaire website welke docenten genomineerd zijn.

Ook tijdens de openingsborrel te bewonderen is de LeidenGlobal fototentoonstelling ‘Heritage on the Move’, gemaakt door wetenschappers uit het Leiden Global partnernetwerk, rondom het thema “heritage” . De tentoonstelling zal na 6 september 2 weken te bezichtigen zijn in het  PJ Veth gebouw.

Het programma van de Facultaire Opening zal in het Engels zijn.

Wij zien u graag op 6 september!

Bestuur Faculteit der Geesteswetenschappen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.