Personeelsactiviteit

Parkeergarage LUMC
Albinusdreef 2
2333 ZA Leiden

We hebben via het LUMC een beperkt aantal (16) kaarten(zitplaatsen) kunnen bemachtigen voor De Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy op woensdag 24 januari 2018.

Programma

We vertrekken om 18.00 uur vanaf de parkeergarage van het LUMC met bussen naar Ahoy in Rotterdam. Vanaf ongeveer 20.15 uur zal het feest losbarsten. Eén introducé(e) meenemen mag natuurlijk ook bij deze activiteit. De leeftijd is minimaal 18 jaar (legitimatie kan gevraagd worden).

De Vrienden van Amstel Live zal het complete programma voor de 20e reeks in Ahoy Rotterdam tot het laatste moment geheim houden, maar het zal ongetwijfeld weer een groot feest gaan worden. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP = OP.

Prijs

De prijs voor deze activiteit bedraagt € 60,- per persoon. Prijzen zijn inclusief toegang en vervoer per bus. U dient het verschuldigde bedrag voor 15 november 2017 over te maken op rekening NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van “Amstel Live” waarna uw inschrijving definitief is. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.