LTA lunchlezing: Peer feedback

Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
B104

Feedback speelt een belangrijke rol in het effectief leren van studenten. Dit inzicht wordt steeds meer naar voren gebracht door docenten en onderzoekers wereldwijd. Maar hoe kun je als docent peer feedback daadwerkelijk gebruiken in je cursus?

Tijdens de LTA-lunchlezing van 12 februari worden verschillende manieren van peer feedback besproken. Teaching Fellows Marjo de Graauw (FWN) en Nadira Saab (ICLON) gaan kort in op de wetenschappelijke inzichten over peer feedback, en laten verder concrete manieren zien om peer feedback in je eigen cursus in te zetten.

De lezing wordt in het Engels gegeven.

De Lunchlezing is een initiatief van de Leiden Teachers' Academy (LTA) en bedoeld voor docenten die hun onderwijs willen verbeteren. Voor broodjes wordt gezorgd. Inschrijven is nodig in verband met de catering en kan tot en met 8 februari. U kunt zich aanmelden via azsecretariaat@bb.leidenuniv.nl.