Personeelsactiviteit

Workshop: welke kleur doet je stralen?

zaterdag 3 februari 2018
Nieuwe Koningstraat 6
2316 VC Leiden

Ben je toe aan een make over? Koop je steeds dezelfde kleding? Is je garderobe een grote verzamelplaats van kleding die inmiddels uit de mode is? Doe dan mee aan de workshop Welke kleur doet je stralen?

Hoe werkt het?

Bij iedere deelnemer wordt een persoonlijke kleuranalyse gedaan met behulp van kleurkragen, die steeds specifieke eigenschappen van kleur vertegenwoordigen. Eén voor één mogen de deelnemers voor de spiegel komen zitten. We bekijken per persoon wat de kleuren van de verschillende kragen met de deelnemer doen en komen op die manier te weten welke kleuren (of kleureigenschap) het beste bij iedere deelnemer passen. Na afloop krijgt iedere deelnemer een kleurenkaart mee (op creditcard-formaat), die makkelijk in je portemonnee past en van pas zal komen bij het volgende shop-avontuur.

€ 20,- per persoon voor leden en één introducé

Aanmelden

U meldt zich aan voor de workshop door het bedrag voor 3 januari 2018 over te maken op NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van "Workshop Kleur".