Personeelsactiviteit

Boulderhal Kunststof
Rooseveltstraat 49 E
2321 BL Leiden

Op zaterdag 10 maart 2018 om 15:00 uur organiseert de Evenementen Commissie van de Personeelsvereniging een middagje klimmen bij Boulderhal Kunststof.

Het programma ziet er als volgt uit:

15:00 - 15:30 uur Ontvangst met thee of koffie en een brownie
15:30 - 16:30 uur Klimmen met begeleiding
16:30 - 17:00 uur Afsluitende borrel met hapjes en twee drankjes

Wat moet u meenemen?

Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen) Let op: mocht u niet over de juiste sportschoenen beschikken, dan kunt u op eigen kosten klimschoenen huren voor €2,- per paar.

Locatie

Boulderhal Kunststof is te vinden op de Rooseveltstraat 49 E, 2321 BL Leiden. Het is de bedoeling dat u zelf naar de locatie gaat. Let op: mocht u besluiten met de auto te komen, dan moet u rekenen op parkeerkosten.

Bijzonderheden

Op de dag zelf moet iedereen bij aankomst een verklaring tekenen, waarin u aangeeft dat u:

• Kennis heeft van de zwaarte en de risico’s van het klimmen (boulderen).
  • Minimaal 8 jaar oud bent.
  • Eventuele medische of conditionele bijzonderheden vooraf schriftelijk aan de Personeelsvereniging heeft doorgegeven (van u en eventuele introducees).
  • In staat bent deel te nemen aan het boulderen (wat gezondheid en conditie betreft).
  • Fysiek in staat bent om mee te doen zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.

Kosten en aanmelding

De prijs voor deze middag bedraagt € 15,- per persoon voor leden en twee introducees. U dient het verschuldigde bedrag voor 11 februari 2018 over te maken op NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van "Klimmen" waarna uw inschrijving definitief is.