Debat | Inputsessie

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
GM 4.13

Wat gaat er goed en wat kan er beter op het gebied van docentprofessionalisering bij de Universiteit Leiden? Praat mee tijdens de lunchsessie over kwaliteitszorg onder leiding van professor Han de Winde (vice-decaan FWN).

Uw input rondom docentprofessionalisering is nodig om mee te nemen in een zelfreflectie die de universiteit opstelt voor de Instellingstoets Kwaliteitszorg. Praat daarom mee tijdens de lunchsessie dinsdag 27 maart aanstaande en adviseer het college van bestuur.

Instellingstoets Kwaliteitszorg

Om de onderwijskwaliteit te beoordelen, vindt elke zes jaar de Instellingstoets Kwaliteitszorg (ITK) plaats. Dit is een externe beoordeling van de kwaliteitszorg van onze universiteit. Een externe commissie voert deze toets eind 2018 in twee delen uit. In het eerste deel wordt gekeken naar een zelfreflectie die de universiteit opstelt en wordt onder meer gesproken met verschillende besturen. In het tweede deel praat de commissie over thema’s waaronder docentprofessionalisering met docenten, studenten en ondersteunende staf bij een aantal opleidingen.

Praat mee en meld u aan!

Wij zoeken een brede mix van docenten, studenten, opleidingsdirecteuren, leden van raden en commissies van verschillende faculteiten en expertisecentra. Er geldt een open inschrijving, voor lunch wordt gezorgd. Bent u enthousiast geworden en bereid om een mening te geven? Meld u dan aan via dit formulier. Aanmelden kan tot donderdag 22 maart. Kort van tevoren krijgt u per mail discussievragen toegestuurd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Team ITK: Marjolein Boessenkool en Stas Brouwer