Activiteit Personeelsvereniging

Dagtocht naar Nationaal Park De Biesbosch en Bergen op Zoom

vrijdag 20 april 2018

De Biesbosch en Bergen op Zoom

Op vrijdag 20 april 2018 organiseert de Evenementen Commissie een dagtocht naar het Nationaal Park De Biesbosch en naar Bergen op Zoom.

De Biesbosch is een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Een rondvaart door dit gebied zal ons laten genieten van het natuurschoon. Bergen op Zoom met haar middeleeuwse straten, oude pleintjes en monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden. Gidsen zullen ons meenemen en vertellen over de historie van deze plaats.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 Vertrek vanuit Leiden
11.15 Aankomst in Drimmelen
11.30 Rondvaart met brunchbuffet
13.30 Vertrek bus naar Bergen op Zoom
14.30 Stadswandeling in Bergen op Zoom onder begeleiding van stadsgidsen.
16.30 Lopend naar Restaurant de Bloemkool in Bergen op Zoom
18.00 Diner bij Restaurant de Bloemkool
20.00 Vertrek naar Leiden

Kosten en aanmelding

De prijs voor deze activiteit bedraagt € 60,00 per persoon voor leden en 1 introducé. U dient het verschuldigde bedrag voor 15 maart 2018 over te maken op IBAN rekening NL03 INGB 0000 395726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van “Biesbosch/Bergen op Zoom” waarna uw inschrijving definitief is.