Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lunchbyte: Persoonlijke leerwegen

Datum
vrijdag 18 mei 2018
Tijd
Serie
ECOLe lunchbytes 2017-2018
Bezoekadres
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
1.30

Lunchbyte ECOLe: Persoonlijke leerwegen

Thijs Porck en Krista Murchison laten een platform voor gedifferentieerd leren zien dat zij hebben ontwikkeld: The Old English ColloQuest. Studenten lezen en vertalen dezelfde tekst en op basis van hun niveau krijgen ze meer of minder aanwijzingen.

Over ECOLe lunchbytes en workshops

Het ExpertiseCentrum Online Leren (ECOLe), Onderwijs en Studentenzaken (OSZ) en het ICLON nodigen je uit deel te nemen aan lunchbytes en workshops. Tijdens lunchbytes vertellen docenten over hun ervaringen met nieuwe werkvormen en tijdens workshops ontdek je hoe je de werkvormen kunt inzetten in je eigen cursus. De toegang voor alle bijeenkomsten is gratis. Wil je deelnemen aan één of meerdere bijeenkomsten? Meld je aan via http://bit.ly/lunchbyte. Voor vragen over de bijeenkomsten, mail: ecole@hum.leidenuniv.nl

 

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie