Personeelsactiviteit

Serie
Personeelsvereniging: activiteitenprogramma 2018
Het strand van Noordwijk

Zin in een actieve ochtend powerkiten op het strand van Noordwijk gevolgd door een lunch? Kom lekker uitwaaien op zaterdagochtend 13 oktober 2018.

Powerkiten

Powerkiten is de laatste jaren erg in opkomst. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid van een 2-lijns Nasawing vlieger. Als je geluk hebt kun je jezelf mee laten trekken door het zand of zelfs een sprongetje maken.

Programma

Na een korte uitleg van de instructeur zullen we ca. 1,5 uur gaan spelen met de powerkites. Na deze intensieve inspanning hebben we natuurlijk wel een drankje en een lekkere lunch verdiend. Deze zullen verorberd gaan worden in een naastgelegen strandtent op zo’n 5 minuten lopen over het strand vanaf de kiteplek.

Prijs

De prijs per persoon bedraagt € 20,00 voor leden en 1 introducé. Er mogen maximaal 3 introducés voor € 20,00 per persoon worden meegenomen. U kunt deze activiteit dus ook gezellig doen met het hele gezin!

Aanmelden

U meldt zich aan door het bedrag voor u en uw eventuele introduce(s) voor 15 september 2018 over te maken op IBAN rekening NL 03 INGB 0000 395726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van “Powerkiten”.