Crowdfunding voor onderzoek- en onderwijsprojecten

donderdag 22 november 2018
PLNT: Leiden centre for innovation and entrepreneurship
Langegracht 70
2312 NV Leiden

Crowdfunding is een innovatieve vorm van financieren die de laatste jaren sterk in opkomst is. Wilt u crowdfunding inzetten voor uw project of onderzoek? Neem dan deel aan de crowdfunding workshop voor onderzoekers en medewerkers van de Universiteit Leiden op donderdag 22 november 2018!

Hoe start ik een succesvolle crowdfunding campagne?

Crowdfunding kan mensen niet alleen in staat stellen kapitaal te vergaren, maar biedt – mits goed ingezet – ook mogelijkheden voor marketing, kennis- en contactendeling en binding met ‘supporters’. Maar het is geen ‘easy money’: het vereist een goede propositie en slimme campagne. Daarom organiseren we een crowdfunding workshop waarin u verkent wat crowdfunding is, of het ook iets voor u is en hoe u het in kunt zetten voor uw onderzoek of een ander project.

Tijdens de workshop leggen we een solide basis voor de (on)mogelijkheden van crowdfunding, bekijken we geslaagde en minder geslaagde voorbeelden en gaat u middels een aantal handige tools aan de slag om uw crowdfunding campagne voor te bereiden. Na de workshop kunt u een goed onderbouwde go/no go beslissing maken voor het inzetten van crowdfunding en heeft u een eerste concept voor een mogelijke campagne op www.SteunLeiden.nl.

Meer info en aanmelden

Datum Donderdag 22 november
Tijd 14.30 - 17.00 uur
Locatie PLNT: Leiden centre for innovation and entrepreneurship