Congres/symposium

De Stal
Darwinweg 1
Leiden

Onderzoekers in Leiden hebben een lange traditie om samen te werken met lokale of Nederlandse bedrijven. Dit uit zich in een breed spectrum van verbindingen, van informele connecties, studentenplaatsen en bilaterale R&D-samenwerkingen tot breedvoerige consortiaregelingen met complexe publiek/private financiering.

Luris, het knowledge exchange office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum, ondersteunt het uitbreiden van deze relaties en onderzoekt hoe dergelijke verbindingen tot stand komen of kunnen worden verstevigd. Een initiatief op dit gebied is het TechTalk-programma. TechTalks zijn gericht op het samenbrengen van de onderzoeksgemeenschap.

Luris organiseert TechTalks samen met Stichting Leiden Bio Science Park, Boerhaave Nascholing en Centrum Bioscience en Diagnostiek.

Voorlopig programma

1. The LUMC human iPSC hotel: a facilitating service
    Harald Mikkers, LUMC, Cell and Chemical Biology
  2. iPSC derived cells in drug discovery and development