Personeelsactiviteit

Wijn- en Spijsavond

8 november 2018
Restaurant Alexander (Chinees Gastronomisch Specialiteiten Restaurant)
Stevenshof

Het afgelopen jaar waren de deelnemers zeer enthousiast, dus op donderdag 8 november 2018 organiseert de Evenementen Commissie op veler verzoek weer een Wijn & Spijsavond bij Restaurant Alexander (Chinees Gastronomisch Specialiteiten Restaurant) in de Stevenshof.

Wat staat er op de kaart?

Het geheel zal bestaan uit:

• Amuse met welkomstdrankje
  • 4-gangen verrassend chefs menu 2 verschillende proef wijnen per gang (3 warme gerechten)
  • 4e gang + 1 glas dessertwijn
  • Tafelwater en afsluitend koffie/thee met bonbons

Er zal een wijndeskundige aanwezig zijn om informatie te geven, met name over de geserveerde wijnen, de achtergrond van de huiswijn, bodem en druivenras etc.

Bij het voor- tussen- en hoofdgerecht kunt u kiezen uit twee verschillende wijnen. De avond begint om 19.00 uur en zal op zijn vroegst eindigen om 22.30 uur.

Prijs

De prijs voor deze activiteit bedraagt € 27,50 per persoon voor leden en 1 introducé.

Aanmelden

U meldt zich aan door het verschuldigde bedrag voor 1 oktober 2018 over te maken op rekening NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van “Wijn & Spijsavond”.