Personeelsactiviteit

Serie
Personeelsvereniging: activiteitenprogramma 2018
Kook-planet

Op maandagavond 10 december 2018 organiseert de Evenementen Commissie het inmiddels jaarlijks terugkerende kerstkoken.

Eerst koken, dan smullen

Ook dit jaar is Lucien Houwer van Kook-planet weer in de gelegenheid om ons te helpen een lekker kerstdiner te maken met bijzondere gerechten. Er kunnen maximaal 16 personen aan deze avond deelnemen. Mochten er meerdere aanmeldingen binnenkomen dan bestaat de mogelijkheid een extra avond te organiseren.

Nadat u de gerechten heeft klaargemaakt kunt u die aan een gezellig gedekte tafel opeten uiteraard met een daarbij behorend glas wijn.

Prijs

De prijs voor deze avond bedraagt € 40,00 per persoon voor leden en 1 introducé.

Aanmelden

U meldt zich aan door voor 15 november 2018 € 40,00 over te maken op rekening NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van “Kerstkoken”.