Personeelsactiviteit

Kerstreis Duisburg

14 december 2018 - 15 december 2018

Duisburg

Altijd al eens een Duitse kerstmarkt willen bezoeken? Dat kan tijdens de Kerstreis op vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2018.

Winter wonderland

De kerstmarkt in Duisburg wordt opgesierd door 750 kerstbomen. Het is een ouderwetse, traditionele kerstmarkt vol sfeer. De nadruk ligt op stalletjes met leuke cadeautjes, kerstlichtjes, glühwein, chocolademelk en een ijsbaan. Naast de markt kunt u ook goed winkelen in de Köningstrasse, een lange winkelstraat bol van leuke winkeltjes waar u met elk budget kunt vinden wat u zoekt.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 14 december:

• 07.00 uur

Vertrek vanuit Leiden. T.z.t. verneemt u waarvan vertrokken zal worden. Onderweg wordt gestopt bij het Van der Valk hotel in Molenhoek voor 2 kopjes koffie/thee met een gebakje.

• 11.00 uur

Aankomst in Duisburg. U wordt naar het Intercity Hotel in deze stad gebracht. Dit is een nieuw 4-sterren hotel en ligt in het centrum van Duisburg op 2 minuten loopafstand van de kerstmarkt. Daarna heeft u de gehele middag en avond ter vrije besteding.

Zaterdag 15 december:

• Vanaf 07.00 uur

U kunt gebruik maken van het ontbijt waarna er moet worden uitgecheckt. Bagage kan tijdelijk worden bewaard in de daarvoor bestemde ruimte. Vervolgens heeft u weer de ochtend en middag ter vrije besteding.

• 16.30 uur

Vertrek richting Nederland. Onderweg zal een tussenstop worden gemaakt bij Van der Valk restaurant in Nijmegen voor een gezamenlijk diner.

• Ca. 20.00 uur

Verder richting Nederland waar we omstreeks 21.30 uur hopen te arriveren op het punt waar we vertrokken zijn.

Prijs

De prijs voor deze reis bedraagt € 110,00 per persoon voor leden en 1 introducé. De prijs voor een 1-persoonskamer bedraagt € 140,00.

Aanmelden

U meld zich aan door het verschuldigde bedrag voor 15 oktober 2018 over te maken op IBAN rekening NL03 INGB 0000 395726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden, onder vermelding van “Kerstreis”.