ERC Consolidator Briefing

Langegracht 70
2312NV Leiden
ATC

LURIS houdt op 15 januari 2019 een briefing over de ERC Consolidator Grants Call. Deze subsidie is bedoeld voor individuele wetenschappers die promovendi en postdocs kunnen aanstellen voor het voorgestelde onderzoeksproject. Het onderzoeksproject duurt maximaal vijf jaar. De Consolidator Grant bedraagt maximaal 2 miljoen euro.

Onderwerpen

Tijdens de briefing ontvangt u informatie over de call, tips voor het schrijven van een goed voorstel en advies van ERC-panelleden.

Doelgroep

Wetenschappers van elke nationaliteit met zeven tot twaalf jaar werkervaring na de promotie kunnen zich aanmelden. U heeft eerst de goedkeuring van een universiteit nodig.

De deadline voor de eerstvolgende ERC Consolidator Grants Call is 7 februari 2019.

Briefing

Wilt u de briefing op 15 januari 2019 bijwonen? Stuur dan een mail naar events@luris.nl