Personeelsvereniging

Creative Cosmetics
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout

Op donderdagavond 24 januari 2019 (en bij voldoende aanmeldingen eventueel ook op dinsdag 29 januari) organiseert de personeelsvereniging een make-up-workshop.

Demonstreren en zelf proberen

In de 2,5 uur durende workshop leert u van een visagist hoe u in 4 stappen make-up aanbrengt. Ook leert u welke make-up het beste bij uw huid past, welke kleuren het mooiste staan en hoe u die het beste aanbrengt.

De visagist zal eerst demonsteren en vervolgens kunt u het zelf proberen. Hebt u een look die u graag wilt proberen? Dan helpt de visagist u graag. Mocht u de perfecte blusher of oogschaduw vinden, kunt u die na afloop met 10% korting aanschaffen.

Gevoelige huid

Wellicht heeft u een gevoelige huid en draagt u daarom liever geen make-up. Laat dit u niet weerhouden. De make-up van Creative Cosmetics heeft een natuurlijke basis en is ook geschikt voor een gevoelige huid.

Prijs

De prijs voor deze activiteit bedraagt € 22,50 per persoon voor leden en één introducé.

Aanmelden

U meldt zich aan door voor 13 januari 2019 € 22,50 over te maken op NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van "Make-up-workshop".