Personeelsactiviteit

Hop & Stork
Passage
Den Haag

Kom op donderdagavond 7 februari 2019 naar topchocolaterie Hop & Stork in de Passage in Den Haag voor een romantische Valentijns-chocoladeworkshop.

Gedurende de workshop leert u meer over het productieproces van chocolade, van cacaoboon tot reep. Verder kunt u chocolade proeven uit verschillende delen van de wereld: van wit tot zeer puur. Ook krijgt u een demonstratie van het tempereerproces van chocolade.

Daarna gaat u zelf aan de slag met het maken van een chocolade hart. U gaat dat decoreren en airbrushen. En als kers op te taart krijgt u nog tips voor de bereiding van chocolade thuis, en gaan we het chocoladehart feestelijk inpakken.

Prijs

De prijs voor deze activiteit bedraagt € 30,00 per persoon voor leden en 1 introduce.

Aanmelden

U meldt zich aan door voor 21 januari 2019 € 30,00 over te maken op NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van "Chocoladeworkshop".