Alumni-activiteit

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Op 8 februari viert de Universiteit Leiden haar geboortedag. Traditioneel organiseert het Leids Universiteits Fonds (LUF), in samenwerking met de universiteit, jaarlijks op de eerste zaterdag na 8 februari de dies voor alumni. Dit jaar wijken we hier voor één keer vanaf en vindt de dies voor alumni plaats op zaterdag 16 februari. De locatie, het Kamerlingh Onnes gebouw, blijft wel hetzelfde.

De collegebanken in

Leidse wetenschappers informeren u met veel enthousiasme over actueel onderzoek in hun vakgebied. Zo vertelt hoogleraar Jet Bussemaker over gelijke kansen in de zorg, maar kunt u ook aanschuiven bij colleges over de universiteit in oorlogstijd, psychotrauma of cybersecurity. In totaal staan er acht colleges met uiteenlopende onderwerpen op het programma.

Naast het college-programma is er uiteraard weer volop gelegenheid voor het ophalen van herinneringen bij het uitgebreide lunchbuffet en de afsluitende borrel.

Jonge alumni-programma

Voor jonge alumni tot en met 35 jaar biedt het LUF in samenwerking met het Jonge Alumni Netwerk een speciaal programma aan met een workshop over innovatief ondernemerschap, een uitgebreide lunch en afsluitende borrel. Meer informatie over het programma voor jonge alumni vindt u hier.

Voor de toekomstige alumni

Ook aan uw (klein)kinderen is gedacht. Voor hen organiseren we een speciaal Juniorprogramma dat parallel loopt aan het algemene dies-programma. In het vernieuwde Boerhaave leren zij zelf een hartslagmeter maken en krijgen ze een speciale rondleiding in en rondom het Anatomisch Theater.

Bent u erbij?

De kosten voor deelnamen bedragen € 27,50. Meer informatie over de colleges, en het programma, vindt u op www.LUF.nl/dies2019. U kunt zich ook direct aanmelden via het online aanmeldformulier. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het LUF via dies@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Meer informatie en aanmelden