Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Eerste Leidse kennisdeeldag - Hoe word ik een uSis-expert?

Datum
dinsdag 12 maart 2019
Tijd
Bezoekadres
PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden

Nieuwe ideeën opdoen

Werkt u met uSis en denkt u weleens: hoe doen ze dit bij andere faculteiten? Hoe gaat “centraal” hiermee om? Kan dit wellicht anders? Op dinsdag 12 maart heeft u de kans om uw vragen te stellen en uw tips te delen met uw collega's van “centraal” en andere faculteiten.

(Onbewust?) uSis-expert

Tijdens de kennisdeeldag komt u in contact met medewerkers van andere faculteiten, die dezelfde werkzaamheden uitvoeren als u. Waarschijnlijk bent u zich niet bewust dat u tips en tricks hebt voor iemand anders. Uw collega's kennen op hun beurt waarschijnlijk weer handige foefjes die voor u nuttig zijn. 

De grens tussen centraal en faculteit

Niet alleen collega’s van andere faculteiten zullen aanwezig zijn, maar ook medewerkers van centrale afdelingen zoals Plexus, Studentenadministratie, Functioneel Beheer en het Admission Office. Wilt u weten wat zij nu eigenlijk doen? Waar ligt de grens tussen centraal en faculteit? Stel uw vragen -onder het genot van een lekker hapje en drankje, en aan het einde van de middag een borrel.

Programma

De middag ziet er als volgt uit:

Aanmelden verplicht

N.B. Stem voor de zekerheid eerst met uw leidinggevende af of u de 12e gemist kunt worden.

Meld u hier aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie