Congres/symposium

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Klein Auditorium

Heeft u contact met alumni? Kom naar de Alumni Netwerkbijeenkomst!

De universiteit zet zich in om ook na het afstuderen bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar alumni. Denk aan vakinhoudelijke lezingen, coachcafés, workshops, werkbezoeken en thema-avonden. Alumni dragen op hun beurt bij aan de bloei van de universiteit door hun ervaringen te delen, hun netwerk open te stellen of te doneren.

Heeft u in uw werk te maken met alumni of studenten die op het punt staan alumni te worden? Dan nodigt het Alumnibureau u van harte uit voor de jaarlijkse Alumni Netwerkbijeenkomst! U leert meer over ons universitair en facultair alumnibeleid, over het brede scala aan activiteiten voor en door alumni, over de centrale alumni database en alle mogelijkheden om in contact te komen met alumni.

Ook voor studieverenigingen  bestuursleden of leden van alumnicommissies – kan deze Netwerkbijeenkomst nuttig zijn, bijvoorbeeld m.b.t. alumnibestanden.

15.00 - 15.30 uur: Inleiding door Lilian Visscher
15.30 - 16.30 uur: Keuze uit twee van vier break out-sessies:

1. Aansluiting op de arbeidsmarkt & best practices door Dianne Karkdijk (FGGA)
  2. Centrale Alumnidatabase CRM (Ron Vandersteen)
  3. Hoe bereik je alumni in het buitenland? (Hanneke Wiessing en Anette van Sandwijk)
  4. Best practices rondom het organiseren van een evenement bij een opleiding en/of faculteit (Sabrina Otterloo en Sanderien de Jong)

17.00 uur: Afsluiting en netwerkborrel in de Faculty Club

Meer info en aanmelden

Datum Donderdag 18 april
Tijd 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Locatie Klein Auditorium, Academiegebouw
Doelgroep Medewerkers van de universiteit
Aanmelden Meld u hier aan

Heeft u vragen over de Alumni Netwerkbijeenkomst? Neem dan contact op met het Alumnibureau via info@alumni.leidenuniv.nl of 071-5274050.