Personeelsactiviteit

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Vindt u karten leuk? Maak u dan klaar voor de nieuwste uitdaging op kartgebied: karten op ijs! Net als bij karten op een normale kartbaan is degene die een “heat” (ronde) het snelst aflegt de winnaar. Maar bij ijskarten gaat het (nog) meer om behendigheid dan om snelheid.

Om te winnen bij ijskarten moet u goed kunnen driften. Dat is een autorijtechniek waarbij u de kart in een vloeiende zijdelingse beweging dwars door een bocht heen stuurt. U zet de kart dus als het ware opzettelijk dwars op de baan.

Borrel

Het is uiteraard belangrijk om na twee rondes op het ijs goed op te warmen, daarom hebben we een borrelarrangement geregeld. Iedere deelnemer krijgt drie consumptiemunten en er worden bitterballen geserveerd (4 per persoon).

Praktische zaken

Het is de bedoeling dat u op eigen gelegenheid naar de Uithof komt. Zorg ervoor dat u een kwartier van tevoren aanwezig bent en meld u bij Suzan van der Hek. Zorg dat u warm gekleed bent, want karten in een ijshal is veel kouder dan het reguliere karten.

Prijs en aanmelden

Deze activiteit kost € 20,- per persoon voor leden en één introducé. Maak dit bedrag voor 22 april 2019 over op NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van "IJskarten". Daarna is uw inschrijving (en die van een eventuele introducé) definitief.