Congres/symposium

Scheltema
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

From small steps to big changes: enhancing the learning experience together

Save the date!

Op donderdag 9 mei 2019 organiseert Universiteit Leiden het tweede onderwijsfestival voor medewerkers en studenten in Scheltema Leiden.

Dit jaar staat het universiteitsbrede evenement in het teken van activerend onderwijs en student experience. Keynote spreker Dr. Ian Cook van de Universiteit van Exeter deelt zijn ervaringen met studenten als partners bij het vernieuwen en activerender maken van onderwijs. Cook heeft in 2017 de prestieuze Taylor and Francis Award van the Royal Geographical Society gekregen.

Een tweede keynote wordt binnenkort aangekondigd. Ook zijn er volop mogelijkheden om workshops te volgen, inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen. De voertaal deze dag is Engels.

Details over het programma en de sprekers volgen binnenkort. Reserveer 9 mei alvast in de agenda!