Personeelsactiviteit

Serie
Personeelsvereniging: activiteitenprogramma 2019
Gebr. de Nobel

Kunt u ‘Bohemian Rhapsody’ feilloos meezingen en houdt u van een avondje gezelligheid? Ga mee naar Queen-tributeband ‘The Vipers’ in de Gebroeders de Nobel in Leiden.

The Vipers

The Vipers zijn niet zomaar een tribute band. Ze hebben sinds 2002 meer dan 1000 live optredens gegeven, waarbij ze de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail proberen na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden. Een leuk detail: zanger Giuseppe Maggioni heeft in 2014 deelgenomen aan The Voice of Italy en daar werd hij 2e!

Let op! Voor deze activiteit is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meld u dus snel aan, want OP=OP.

Prijs

De prijs voor deze activiteit bedraagt € 7,50 per persoon voor leden en 1 introducé.

Aanmelden

U meldt zich aan door voor 3 februari 2019 € 7,50 over te maken op NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van "Queen".