Personeelsactiviteit

Restaurant Het Haagse Schouw
Haagse Schouwweg 14
2332 KG Leiden

Houdt u van zomerse fietstochten? Kom op 8 juni 2019 mee uitwaaien tijdens een actieve fietstocht in de omgeving van Leiden.

U kunt kiezen uit 2 fietsroutes:

We beginnen om ca. 10.30 uur bij Restaurant Het Haagse Schouw, met twee kopjes koffie en iets lekkers. Vervolgens krijgt u de gewenste route uitgedeeld en begint u aan de fietstocht. Na afloop gaan we gezamenlijk ergens dineren. Het definitieve adres daarvoor verneemt u in de e-mail, die u ongeveer 2 weken voor aanvang van ons ontvangt.

Prijs

De kosten voor deze fietstocht bedraagt € 15,00 per persoon voor leden en 1 introducé.

Aanmelden

U meldt zich aan door voor 15 mei 2019 € 15,00 over te maken op NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. Personeelsvereniging Universiteit Leiden onder vermelding van "Fietstocht".