Congres/symposium

LUMC Onderwijsgebouw
Hippocratespad 21
2333 ZD Leiden

Wilt u alles weten over activerend leren en blended learning? Schrijf u dan in voor de LUMC-Onderwijsconferentie 2019 op dinsdag 4 juni in het LUMC gebouw 3.

Iedereen die, op welke manier dan ook, betrokken is bij onderwijs en opleiden is van harte welkom. Het programma start om 11.45 uur met een lunch op het onderwijsmarktplein. Daar vindt u informatie over diverse thema’s uit LUMC strategie en de onderwijsvisie Learning@LeidenUniversity: blended learning, active learning, docentprofessionalisering, interprofessioneel leren, internationalisering en nog veel meer.

De keynote wordt verzorgd door Anique de Bruin, hoogleraar aan de universiteit van Maastricht. Haar expertise ligt op het gebied van self-regulated learning. Op de onderwijsconferentie behandelt ze vragen zoals: hoe sturen studenten hun eigen leerproces? En hoe kunnen ze daarin ondersteund worden? Na de opening en keynote gaat u aan de slag in verschillende workshops. Voor de workshops kunt u zich inschrijven via Boerhaave Nascholing.

Als afsluiting worden de jaarlijkse onderwijsprijzen door studievereniging M.F.L.S. uitgereikt. U bent van harte welkom om deze feestelijke gelegenheid in HePatho onder het genot van een borrel en een hapje bij te wonen. Accreditatie is aangevraagd bij ABAN, KNMP en NVZA.

Vragen?

Heeft u vragen over de Onderwijsconferentie? Stuur dan een bericht naar de organiserende werkgroep via Marchien de Mooij, hoofd Onderwijs Expertise Centrum. De werkgroep zal vervolgens contact met u opnemen.

Meer informatie en aanmelden