Introductiedag nieuwe medewerkers (voertaal Nederlands)

donderdag 12 september 2019
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

U wist misschien al dat de universiteit bestaat uit 7 faculteiten, ca. 4000 medewerkers en meer dan 20.000 studenten. Maar weet u ook waar het motto ‘Praesidium Libertatis’ vandaan komt? Wat het zweetkamertje is en waar het zich precies bevindt? En met welke actuele onderwerpen de universiteit momenteel in de belangstelling staat? Bij de introductiedag voor nieuwe medewerkers leert u de universiteit echt kennen.

Programma

Het College van Bestuur vindt het belangrijk dat u niet alleen bekend raakt met uw nieuwe werkplek, maar ook met de ambities en tradities van de oudste universiteit van Nederland. Daarom wordt er vier keer per jaar een introductie voor nieuwe medewerkers georganiseerd. Tijdens deze dag staan de volgende onderwerpen op het programma:

• de geschiedenis van de universiteit
  • de huidige koers en toekomstige ontwikkelingen
  • een speeddate met uw nieuwe collega’s
  • een rondleiding langs de mooiste gebouwen van de universiteit

Introductiedag nieuwe medewerkers

U kunt zich inschrijven voor de introductiedag via Self Service.

Aanmelden

Heeft u (nog) geen toegang voor Self Service? Werkt u voor het LUMC? Meld u dan aan via dit formulier.