Personeelsactiviteit

Scheltema
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

Op 22 november 2019 viert de Personeelsvereniging haar 55-jarig jubileum.

Dit heugelijke feit willen wij uiteraard met alle leden van de Personeelsvereniging van de Universiteit Leiden vieren.

Wat kunt u op deze avond verwachten?
In twee zalen van het complex wordt opgetreden. In de grote zaal is dat de bekende coverband “jeWelste” en in de kleine zaal “Jouw Moment Karaokeband”. In een aparte lounge kunt u even bijkomen van al het dansen.

Bij binnenkomst krijgt u van leden van de activiteitencommissie een aantal consumptiemunten om drankjes (bier, fris wijn, koffie en thee) bij de bars te kunnen halen. Daarnaast gaan er mensen de zalen rond met diverse snacks en krijgt u aan het einde van de avond een late night snack mee.

Iedereen is welkom; ook medewerkers/collega’s die op dit moment nog geen lid zijn van de Personeelsvereniging nodigen wij graag uit om deze avond met ons mee te vieren.

Aanvang is 20:00 uur.

Kosten

Voor leden is een kaartje € 7,50 per persoon. U mag een introducé meenemen voor € 7,50 extra. Ben je niet lid van de vereniging? Dan betaal je € 15,00 per persoon.

Aanmelden

U meldt zich aan door het bedrag over te maken naar het rekeningnummer: NL03 INGB 0000 395 726 t.n.v. PERSONEELSVER VAN DE UNIVERSITEIT TE LEIDEN.

Vermeld als omschrijving: “Jubileumfeest”.

De uiterste aanmelddatum is 3 november 2019.