Debat | Lunch voor universitair docenten

Huygens
Niels Bohrweg 2
2333 CA Leiden
Buiten de Sitterzaal (locatie This Week's Discoveries)

Ben jij universitair docent aan de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen, en zou je graag collega's van andere instituten ontmoeten? Of de universitair docenten van je eigen instituut beter leren kennen? Kom dan naar de Young Faculty of Science lunch.

Doel van de lunch is een informele omgeving aan te bieden waar jonge wetenschappers elkaar leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot nieuwe samenwerkingen en versterking van je eigen ondersteunende netwerk.

Tijdens de eerste 10 minuten van de lunch komt P&O-adviseur Guido van Hooff meer vertellen over de tenure track. Hierna is voldoende tijd voor vragen en om te samen bij de praten.

De lunch wordt georganiseerd door de in 2019 opgerichte Young Academy Leiden. De Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen ondersteunt het initiatief.

Schrijf je hier in voor de gratis lunch