In the Spotlight - Biology Seminars Leiden

Sylviusweg 72
2333 BE Leiden
1.5.31

Wegens omstandigheden is de Spotlight Lezing deze maand georganiseerd op 20 februari in plaats van de gebruikelijke eerste donderdag van de maand!

Kom ook naar deze editie van In the Spotlight, de serie lezingen die het Instituut Biologie Leiden maandelijks organiseert. Iedere maand vertellen twee onderzoekers van het IBL over hun werk en geven ons een indruk van de ins en outs. De sprekers voor deze editie zijn:

15:30 uur Remko Offringa: A conserved eukaryotic protein kinase has a pleiotropic role in plant development: a CRISP(R) result.

16:00 uur Kamal Tehrani: Aminocarboxylic acid inhibitors of the bacterial metallo-β-lactamases.

Vanaf 16:30 uur is er gelegenheid voor een hapje, drankje en napraten tijdens de Spotlight Drinks and Nibbles.