Universiteit Leiden

nl en

Bijeenkomst

AFGELAST - Bijeenkomst: update programma Harmonisatie Onderwijslogistiek

Datum
donderdag 19 maart 2020
Tijd
Bezoekadres
PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden
Zaal
The PLNT L

Vanwege de maatregelen die de Universiteit Leiden heeft genomen t.a.v. het coronavirus zijn wij tot onze spijt genoodzaakt om de bijeenkomst te annuleren. De bijeenkomst wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Meer informatie volgt z.s.m.

Binnen de Universiteit Leiden is er veel variatie in de wijze waarop onderwijslogistieke processen zoals roosteren en inschrijven voor vakken en tentamens geregeld zijn. Met het programma Harmonisatie Onderwijslogistiek zetten we de nodige stappen om deze processen binnen de universiteit meer op elkaar af te stemmen, richten we ze waar mogelijk efficiënter en gebruiksvriendelijker in en verbeteren we de informatievoorziening. 

Achter de schermen werken we al enige tijd aan o.a. de verbetering van de publicatie van de roosters, een meer gebruiksvriendelijke wijze van invoer van studieresultaten voor docenten en aan de realisatie van één digitale plek waar studenten straks alle informatie kunnen vinden en handelingen kunnen verrichten om hun studie beter te organiseren. 

Benieuwd naar de voortgang en wat dit voor u betekent?

Tijdens de bijeenkomst nemen we u graag mee in de ontwikkelingen binnen het programma en wat u in de nabije toekomst van het programma kunt verwachten.

Na de opening door vice-rector magnificus Hester Bijl volgt een  informele sessie waarin updates over het programma worden gegeven, maar waar u ook bij een drankje uw vragen kunt stellen en met collega’s en studenten van gedachten kunt wisselen. 

U bent van harte welkom! 

Programma

15:00 – 15:20
Inloop
15:20 – 15:30
Opening door Hester Bijl, Vice-Rector Magnificus
15:30 – 17:00
Plenaire sessie en borrel


Let op: De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.