Congres/symposium | Online meeting

Dagelijks onderwijskoffiemoment bij FWN: best practices en ideeën uitwisselen

woensdag 20 mei 2020
Virtuele Koffiekamer

Wissel ervaringen en ideeën uit

Plotseling al je lessen moeten overzetten naar een online omgeving, het is een enorme uitdaging die veel tijd en moeite kost. Maar het zorgt ook voor veel inventiviteit en creativiteit.

Goed om even te pauze te nemen en ervaringen en ideeën uit te wisselen met collega's van andere opleidingen en afdelingen van de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Tijdens het koffiemoment kun je op informele wijze kennis delen en met collega's praten over wat wel en niet werkt. Dit kan je helpen om je eigen manier te ontdekken voor online lesgeven en begeleiden.

Elke dag tussen 11.00 en 11.30 uur, kom ook!

Pak een lekker bakkie, zoek een ontspannen plek en sluit je rond 11 uur aan in onze virtuele koffiekamer met gastheer Pedro Russo. Je logt in op Kaltura door simpelweg je naam en e-mailadres in te vullen.

Naar de koffiekamer

Elke dag een ander onderwerp en gastspreker

Elke dag hebben we een 'koffiegast' die tijdens de koffiemoment zijn/haar verhaal of ervaring over online onderwijs deelt. Na afloop hebben we een Q&A en/of een discussie. Bekijk het schema

Gemist? Terugkijken