Expert meeting - Arbeidsmarktvoorbereiding voor studenten

Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Expert meetings

Expert meetings zijn interactieve bijeenkomsten waar docenten discussiëren over een bepaald thema. Bij de bijeenkomst zijn altijd docenten aanwezig die ervaring hebben met het thema om hun kennis hierover te delen.

Arbeidsmarktvoorbereiding

Binnen Geesteswetenschappen zijn er verschillende docenten die in hun cursus aandacht besteden aan arbeidsmarktvoorbereiding. Tijdens deze bijeenkomst worden ideeën, kennis en ervaring over dit onderwerp gedeeld. Verschillende docenten presenteren kort op welke manier ze studenten helpen met de voorbereiding op de arbeidsmarkt en daarna gaan we met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Wat werkt goed, wat werkt minder goed?

Meld je aan

Ben je zelf ook bezig met arbeidsmarktvoorbereiding voor studenten in jouw cursus? Of nog niet, maar wil je er graag meer over weten? Meld je dan aan voor deze interactieve bijeenkomst.

Aanmeldformulier

Onderwijsinnovatie evenementen

Benieuwd naar wat er dit semester nog meer georganiseerd wordt op het gebied van onderwijsvernieuwing? Alle evenementen vind je hier!