Universiteit Leiden

nl en

AFGELAST Introductiedag promovendi

Datum
maandag 30 maart 2020
Tijd
Bezoekadres
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Uw nieuwe carrière als promovendus bij de universiteit begint met een introductiebijeenkomst voor PhD's. Deze bijeenkomsten worden vijf keer per jaar georganiseerd en zijn verplicht voor alle nieuwe promovendi. Volg de introductie bij voorkeur binnen de eerste 2 tot 3 maanden nadat u gestart bent.

Programma

De dag gaat van start met een woord van welkom door het College van Bestuur. U krijgt te horen wat promoveren aan de universiteit inhoudt en wat er van u als promovendus verwacht wordt. Verder hoort u op welke faciliteiten en voorzieningen u kunt rekenen.

Vervolgens zullen verschillende sprekers meer vertellen over bijvoorbeeld wetenschappelijke integriteit, en over onze trainingen die speciaal gericht zijn op promovendi. U krijgt ook de mogelijkheid om promovendi te ontmoeten die al langer bezig zijn. Zij delen hun ervaringen graag met u.

Studiebelasting voor LUCRIS registratie

Deelname aan de introductiedag omvat een studiebelasting/workload van vijf uur. Voor een juiste registratie in LUCRIS (Converis) wordt u geacht tot minimaal half zes aanwezig te zijn en dient u zich na afloop van de middag af te melden bij de organisatie. U kunt zich afmelden door uw naambadge in te leveren bij één van de medewerkers van de organisatie.

Kennis(sen) vergaren tijdens de borrel 

En er is natuurlijk voldoende tijd om uw collega-promovendi te ontmoeten en nader kennis te maken! Dit kan gedurende de borrel aan het einde van het programma.

Meld u aan via Self Service

Nieuwe promovendi krijgen een persoonlijke uitnodiging en kunnen zich aanmelden via Self Service.

Aanmelden

Heeft u (nog) geen toegang voor Self Service? Werkt u voor het LUMC? Meld u dan aan via dit formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.