Congres/symposium

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Faculty Club - Restaurant

In verband met het coronavirus is de bijeenkomst op deze datum geannuleerd.

Heeft u contact met alumni? Kom naar de Alumni Netwerkbijeenkomst!

De universiteit zet zich in om ook na het afstuderen bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar alumni. Denk aan vakinhoudelijke lezingen, coachcafés, workshops, werkbezoeken en thema-avonden. Alumni dragen op hun beurt bij aan de bloei van de universiteit door hun ervaringen te delen, hun netwerk open te stellen of te doneren.

Heeft u contact met alumni? Kom naar de Alumni Netwerkbijeenkomst!

Heeft u in uw werk te maken met alumni of studenten die op het punt staan alumni te worden? Dan nodigt het Alumnibureau u van harte uit voor de jaarlijkse Alumni Netwerkbijeenkomst! Ook voor studieverenigingen – bestuursleden of leden van alumnicommissies – kan deze Netwerkbijeenkomst nuttig zijn.

Rachelle Norry

Kennis uit het VK

Dit jaar mogen we een bijzondere gastspreker verwelkomen: Rachelle Norry, Head of Alumni Engagement van de University of Edinburgh. Als universiteit kunnen we veel leren van onze collega’s in landen als Schotland, Engeland en Wales, waar men kan bogen op een lange traditie van alumnirelaties. Hoe blijven ze in contact, wat bieden ze hun alumni en hoe dragen hun alumni bij aan onderwijs en onderzoek? Tijdens deze bijeenkomst deelt Rachelle Norry haar best practices en beantwoordt ze al uw vragen. Uiteraard is er daarnaast gelegenheid om te sparren en te netwerken met collega’s.

17.00 uur: Afsluiting en netwerkborrel in de Faculty Club

Meer info en aanmelden

Datum Dinsdag 21 april
Tijd 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Locatie Restaurant van de Faculty Club
Doelgroep Medewerkers van de universiteit en bestuur verenigingen
Aanmelden Meld u hier aan

Heeft u vragen over de Alumni Netwerkbijeenkomst? Neem dan contact op met het Alumnibureau via info@alumni.leidenuniv.nl of 071-5274050.