Congres/symposium | Inspiratiemiddag

Technasiumnetwerk Rijnland & Instituut Psychologie (uitgesteld)

donderdag 9 april 2020
Centrale Hal, PDLC
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Aanmelden voor de inspiratiemiddag

Mail Karen Laarveld, regisseur technasiumnetwerk Rijnland: k.laarveld@technasium.nl (graag naam, mailadres en functie opgeven)

Het Instituut Psychologie en het Technasium hebben de ambitie om hun samenwerking te versterken. Om dat doel te bereiken zijn schoolleiders, technatoren, docenten, technisch onderwijsassistenten en decanen van de technasiumscholen van netwerk Rijnland én het wetenschappelijk personeel van het instituut Psychologie en het technische personeel van SOLO van harte uitgenodigd voor een inspirerene kennismakingsmiddag.

Tijdens deze inspiratiemiddag zullen de twee instellingen met elkaar kennismaken. Tijdens diverse activiteiten georganiseerd vanuit het instituut Psychologie kunnen geïnteresseerden kennis maken met het boeiende onderzoek dat op dit instituut uitgevoerd wordt.

De technasiumscholen en hun leerlingen laten de wetenschappelijk medewerkers van het instituut Psychologie zien wat Technasium inhoudt en voor mooie resultaten oplevert. En leerlingen van Da Vinci presenteren de eerste vruchten van samenwerking met het instituut Psychologie binnen twee lopende projecten.

Voor een overzicht van het programma zie de uitnodiging inspiratiemiddag Technasiumnetwerk Rijnland & Instituut Psychologie