Informatiesessie Comeniusprogramma

dinsdag 23 juni 2020
MS Teams meeting

Het Comenius-programma biedt financiële steun voor innovatieve onderwijsprojecten. Heb je ideeën over innovatie in het onderwijs die je in praktijk wilt brengen? Je kunt overwegen een Comenius-beurs aan te vragen. Neem deel aan de informatiesessie voor meer informatie en laat je inspireren door Comenius-laureaten.

• Informatie over het programma 2021
  • Advies bij het aanvragen van beurzen en ondersteuning
  • Ervaringen en tips van laureaten
  • Vraag- en antwoordsessie
  • Prijsuitreiking Comenius 2020

Meer informatie

Lees meer over de Comeniusbeurzen van 2020 voor de Leidse University Teaching fellows en Senior fellows. Ga voor meer informatie over het programma naar de Comenius webpagina

Het Comenius-programma is een initiatief van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Deze informatiesessie is georganiseerd door de coördinator van de Universiteit Leiden bij de directie Strategie en Academische Zaken en het subsidieteam Studenten- en Onderwijszaken.

Registratie

Graag vooraf aanmelden door een mail te sturen naar Jesca Zweijtzer. We sturen je per e-mail de uitnodiging voor de informatiesessie.

Registreren