Introductiedag nieuwe medewerkers

maandag 15 juni 2020
Online

U wist misschien al dat de universiteit bestaat uit 7 faculteiten, ca. 4000 medewerkers en meer dan 20.000 studenten. Maar weet u ook waar het motto ‘Praesidium Libertatis’ vandaan komt? Wat het zweetkamertje is en waar het zich precies bevindt? En met welke actuele onderwerpen de universiteit momenteel in de belangstelling staat? Bij de introductiedag voor nieuwe medewerkers leert u de universiteit echt kennen.

Voorafgaand aan deze online bijeenkomst ontvangt u een introductiemodule en een digitale rondleiding langs een aantal gebouwen. Gedurende de bijeenkomst krijgt u op een interactieve manier meer informatie over de universiteit, leert u uw collega’s kennen en zal er een casus besproken worden, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Ook zal Rector Magnificus Carel Stolker aansluiten om kennis met u te maken en om uw vragen te beantwoorden.

Programma

Het College van Bestuur vindt het belangrijk dat u niet alleen bekend raakt met uw nieuwe werkplek, maar ook met de ambities en tradities van de oudste universiteit van Nederland. Daarom wordt er vier keer per jaar een introductie voor nieuwe medewerkers georganiseerd. Tijdens deze dag staan de volgende onderwerpen op het programma:

•    de geschiedenis van de universiteit
•    de huidige koers en toekomstige ontwikkelingen
•    een speeddate met uw nieuwe collega’s
•    een rondleiding langs de mooiste gebouwen van de universiteit (nu door middel van 360 graden films)

Introductiedag nieuwe medewerkers

U kunt zich inschrijven voor de introductiedag via Self Service. U ontvangt per mail een link naar de bijeenkomst in Teams.

Aanmelden

Heeft u (nog) geen toegang voor Self Service? Werkt u voor het LUMC? Meld u dan aan via dit formulier.