Bijeenkomst onderzoeksondersteuners – ken jij al je collega’s?

maandag 6 juli 2020
Online

Adviseer jij op het gebied van subsidies, ethiek, legal, impact, datamanagement en/of informatiebeveiliging en privacy? Of werk je als projectmanager of als financieel projectbeheerder met lopende projecten? Heb jij ideeën hoe we elkaar beter kunnen helpen, eenvoudiger kunnen voldoen aan richtlijnen, of ben je nieuwsgierig naar wat andere ondersteuners allemaal doen? Dan is dit uurtje iets voor jou.

De bijeenkomst vindt plaats in Kaltura: https://smart.newrow.com/#/room/szm-745. Carel Stolker verzorgt de inleiding, gevolgd door een plenaire sessie met ruimte om tijdens break-outsessies de diepte in te gaan.

Waarom dit evenement?

Voor nieuwe en ervaren medewerkers kan het vinden van de juiste hulp en waar aan te kloppen voor ondersteuning bij het aanvragen en uitvoeren van onderzoeksprojecten, een uitdaging zijn. Wetgeving verandert, subsidieregels groeien, eisen van financiers worden strenger en het is een uitdaging om dit allemaal bij te houden. Hoe blijven we voldoen aan de eisen, vergroten we de zichtbaarheid van de onderzoeksondersteuning en hoe pakken collega’s bij andere faculteiten en instituten het aan? Deze vragen worden opgepakt in het programma Leiden Research Support, waar deze evenementen onderdeel van uitmaken.