Webinar: de leukste gesprekken zijn schaamtevrij (ontbijtsessie)

maandag 25 januari 2021
Serie
Winterreeks Leidinggeven in Online Tijden
Online

Wat is de dieperliggende reden dat je mensen in organisaties vaak hoort klagen ‘dat hier geen aanspreekcultuur is’? Dit zou wel eens te maken kunnen hebben met… schaamte. In haar webinar spoort Aukje Nauta leidinggevenden aan om schaamte bij zichzelf en hun medewerkers te leren herkennen en vrij te uiten. In een mix van wetenschappelijk onderzoek, pijnlijk herkenbare, alledaagse voorbeelden op en buiten de werkvloer en persoonlijke onthullingen. Waardoor deelnemers na afloop van het webinar hun schaamte als krachtbron omarmen. En leidinggevenden praktische handvatten hebben voor het scheppen van een open en creatief teamklimaat, waar alles (nou ja, veel) gezegd kan worden. Aukje Nauta is organisatiepsycholoog en als bijzonder hoogleraar verbonden aan onze universiteit.

Voor dit webinar hoef je je niet in te schrijven, je kunt direct deelnemen.

Volg het webinar