Universiteit Leiden

nl en

Webinar: Reboarding: terugkeer naar de werkplek en het goede behouden (Lunchsessie)

  • Heleen Mes
Datum
vrijdag 28 augustus 2020
Tijd
Serie
Zomerreeks Leidinggeven in Online Tijden
Bezoekadres
Online

Na een lange periode online werken, zullen sommige van ons de komende maanden gefaseerd en op veilige afstand terugkeren op locatie. Er is veel gebeurd en er is veel veranderd. Hoe zorgen we dat het goede behouden blijft in de nieuwe situatie? Terug naar de werkplek betekent voor leidinggevenden aandacht besteden aan communicatie, veiligheid, gezondheid en werkgeluk. Hoe voelen medewerkers zich weer welkom op de werkplek? Dit Webinar voorziet in reflectie gecombineerd met veel praktische tips en wordt gegeven door Heleen Mes van het HappinessBureau.

Deelnemen

Voor dit webinar hoef je je niet in te schrijven, je kunt direct deelnemen.

Volg het webinar
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.