Webinar: Steunend en sturend leiderschap (Ontbijtsessie)

woensdag 26 augustus 2020
Serie
Zomerreeks Leidinggeven in Online Tijden
Online

Kinderen hebben structuur en aandacht nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. In organisaties zien we hetzelfde verschijnsel. Als de leidinggevende weinig aandacht heeft voor het welzijn van mensen en/of weinig kaders biedt haken de medewerkers af. Volwassenen gaan ook ‘bijzonder’ gedrag vertonen als zij geen bedding voelen, wat gezonde ontwikkeling van de organisatie in de weg staat.

In dit Webinar komen de parallellen tussen opvoedingsstijlen en leiderschapsstijlen aan bod. Hoe reageer jijzelf op het ontbreken van verwachtingen, begrenzing en waardering? Herken je dat bij anderen? Begeleid door Barbara Takacs, krijg je concrete handvaten aangereikt om zelf meer te gaan sturen en steunen. Barbara begeleidde de afgelopen jaren diverse leiderschapstrajecten binnen de Universiteit Leiden, van Academisch Leiderschap tot de Leergang voor Instituutsmanagers.

Deelnemen

Voor dit webinar hoef je je niet in te schrijven, je kunt direct deelnemen.

Volg het webinar