Creëer je eigen Online Community Q&A

woensdag 26 augustus 2020

Vragen over hoe je een online community opzet?

Deze webinar is ontwikkeld door het Centre for Innovation van de Universiteit Leiden en is de vraag & antwoordsessie bij de training Build Your Own Online Community

Geef je op voor dit gratis webinar via deze link:  https://www.formdesk.com/universiteitleiden/webinar26august

Voordat je deelneemt aan dit webinar, kun je het beste eerst de online training volgen. Deze bestaat uit artikelen, kennisclips en presentaties, maar bevat ook sjablonen om je eigen community te creëren. Je kunt de training online en in je eigen tempo volgen, dus je kunt ermee aan de slag op het moment dat het jou uitkomt. De training duurt ongeveer 4 uur.

Meer over online community building

Online community building is belangrijker dan ooit, meer en meer onderdelen van ons dagelijkse leven verschuiven naar een digitale omgeving. Dit geldt ook voor onderwijs, studentenverenigingen, belangen- en beroepsgroepen en andere maatschappelijke verenigingen. De transformatie naar een online community kan een uitdaging zijn. Build Your Own Online Community biedt academisch en ondersteunend personeel precies wat zij nodig hebben om een succesvolle, digitale community te creëren en te beheren.

Meer informatie over online community building van het Centre for Innovation van de Universiteit Leiden:

Online Training: Build your own online community