Research Support Café: live netwerkbijeenkomst voor onderzoeksondersteuners

Kasteel Oud Poelgeest
Poelgeesterweg 1
Oegstgeest

Wil je gesprekken vervolgen met collega’s die je eerder tijdens online sessies hebt ontmoet? Of ben je nieuw en wil je juist collega’s leren kennen? Na drie online bijeenkomsten volgt de beloofde eerste fysieke netwerkbijeenkomst voor onderzoeksondersteuners. Het programma biedt een mix van tijd voor elkaar en tijd om met elkaar tijdens input sessies inbreng te delen gericht op de versterking van de Leidse onderzoeksondersteuning.

Mochten de coronamaatregelen tussentijds worden aangescherpt, dan verplaatsen wij de bijeenkomst naar de digitale ontmoetingsruimte.

Aanmelden

Uiteraard houden we ons bij het organiseren van deze bijeenkomst aan alle corona-voorwaarden en -richtlijnen. Er zijn vaste zitplekken en ook de borrel (hapje/drankje) vindt zittend plaats. Aanmelden is vanwege corona verplicht en kan via onderstaande link. Let op: de plekken zijn beperkt.

Meld je aan voor de netwerkbijeenkomst

Waarom deze Research Support Cafe’s?

Voor nieuwe en ervaren medewerkers kan het vinden van de juiste hulp en waar aan te kloppen voor ondersteuning bij het aanvragen en uitvoeren van onderzoeksprojecten, een uitdaging zijn. Wet- en regelgeving verandert, eisen van financiers worden strenger en het is een uitdaging om dit allemaal bij te houden. Hoe blijven we voldoen aan de eisen, vergroten we de zichtbaarheid van de onderzoeksondersteuning en hoe pakken collega’s bij andere faculteiten en instituten het aan? Deze en andere vragen worden opgepakt in het programma Leiden Research Support, waar deze evenementen onderdeel van uitmaken. De insteek van de Research Support Café’s is om mensen elkaar eenvoudiger te laten vinden en met elkaar te bouwen aan een support netwerk.