Healthy University Week 2020: alle activiteiten op maandag 26 oktober

maandag 26 oktober 2020
Online

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die op maandag 26 oktober georganiseerd worden.

08:00-08:45 Meditatie (NL+ ENG)

Leer verschillende vormen van meditatie en kom erachter dat mediteren niet zweverig is. Maak kennis met technieken die je ook thuis kunt toepassen en die bij zullen dragen aan meer ontspanning, creativiteit en bewustzijn in je dagelijks leven.

Schrijf je in

09:00-09:20 Koffie corner (NL + ENG)

Naast je vaste werkplek , mis je in deze periode ook het dagelijkse contact met collega’s. Menselijk contact is erg belangrijk in je dagelijks werk en contact houden met anderen komt je werk ten goede. Uit veel onderzoek blijkt daarnaast dat sociale steun ook belangrijk is tegen stressklachten. Mensen met een sterk sociaal netwerk hebben een hogere levensverwachting en betere weerstand tegen ziekten. Tijdens de Healthy University Week 2020 organiseren wij de Kaltura Koffiebreaks. Een leuke manier om onder het genot van een kopje koffie of thee met bekende en/of nieuwe collega’s het gesprek aan te gaan. Houd je van netwerken? Ben je nieuw aan de Universiteit Leiden of het LUMC? Of wil je gewoon even kletsen? Gebruik de Kaltura Koffiebreaks om je netwerk te vergroten of nieuwe mensen te leren kennen.

Schrijf je in en ontvang de link voor deelname!

10:00-10:20 Office work-out (NL+ ENG)

Een korte pauze om je nek, rug en schouders los te maken, de doorbloeding een boost te geven en om je spieren te versterken. Daarna kan je weer vol energie aan de slag.

Schrijf je in

10:30-11:30 Workshop: Uw energielevel (NL)

Een hoog energielevel voor, tijdens én na je werk. Hoe doe je dat? In deze workshop wordt uitgelegd wat voeding met je doet, zowel op mentaal als op fysiek vlak. Na deze workshop begrijpen de medewerkers waardoor het middagdipje ontstaat en belangrijker hoe het te vermijden. Wat doet suiker met je energielevel? Wel of geen brood eten? Is koffie een goede keus? Na deze workshop kunnen uw medewerkers hun voeding op een dusdanige manier aanpassen dat zij de gehele dag door alert, geconcentreerd en energiek blijven!

Wees er snel bij! Wij hebben maar plaats voor 20 deelnemers!

Schrijf je in

12:00-13:00 Digitale lunchsessie Lekkâh; een reis door tips en tricks voor een gezonde hap! (NL)

Pierre Wind is een zeer energieke Nederlandse chef-kok die grote bekendheid kreeg door zijn kookprogramma's op televisie. Pierre is jarenlang boegbeeld geweest van de innovatieve keuken en heeft diverse prijzen gewonnen. Zijn doen en laten is, en bestaat uit voedsel. Tijdens de eerste digitale lunchsessie zal Pierre ons als ‘executive chef’ meenemen op reis door tips en tricks voor een gezonde hap. Hij zal dot live doen vanuit het eerste tramrestaurant in Nederland: de Haagse Hoftrammm.

Schrijf je in

14:30-15:30 Workshop: Eet ik gezond? (EN)

Wees er snel bij! Wij hebben maar plaats voor 20 deelnemers!

Schrijf je in

16:00-16:45 Zumba (NL + ENG)

Dans alsof niemand kijkt op vrolijke Latin muziek. De bewegingen zijn makkelijk te volgen, dus gooi je heupen los.

Schrijf je in

15:00-15:45 Cool, calm and collected! Addressing work pressure at Leiden University -PhD candidates- (ENG)

Deze workshop wordt gegeven in het Engels. Meer informatie op de Engelstalige pagina.

Wees er snel bij! Wij hebben maar plaats voor 6 deelnemers!