Universiteit Leiden

nl en

Healthy University Week 2020: alle activiteiten op vrijdag 30 oktober

Datum
vrijdag 30 oktober 2020
Tijd
Bezoekadres
Online

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die op vrijdag 30 oktober georganiseerd worden.

08:00-08:45 Pilates (NL+ ENG)

Breng je lichaam in evenwicht. Op een zeer beheerste en gecontroleerde manier versterk je de spieren van je core, om je houding te verbeteren en je lichaamsbewustzijn te vergroten. 

Schrijf je in!

09:00-09:20 Koffie corner (NL+ENG)

Naast je vaste werkplek , mis je in deze periode ook het dagelijkse contact met collega’s. Menselijk contact is erg belangrijk in je dagelijks werk en contact houden met anderen komt je werk ten goede. Uit veel onderzoek blijkt daarnaast dat sociale steun ook belangrijk is tegen stressklachten. Mensen met een sterk sociaal netwerk hebben een hogere levensverwachting en betere weerstand tegen ziekten. Tijdens de Healthy University Week 2020 organiseren wij de Kaltura Koffiebreaks. Een leuke manier om onder het genot van een kopje koffie of thee met bekende en/of nieuwe collega’s het gesprek aan te gaan. Houd je van netwerken? Ben je nieuw aan de Universiteit Leiden of het LUMC? Of wil je gewoon even klesten? Gebruik de Kaltura Koffiebreaks om je netwerk te vergroten of nieuwe mensen te leren kennen.

Schrijf je in en ontvang de link voor deelname!

10:00-10:20 Office work-out (NL + ENG)

Een korte pauze om je nek, rug en schouders los te maken, de doorbloeding een boost te geven en om je spieren te versterken. Daarna kan je weer vol energie aan de slag. 

Schrijf je in!

10:30-11:30 Workshop: Stress Less (NL)

De workshop begint met een korte stress test en uitleg over wat stress is. Dat de ene persoon stress ervaart terwijl een ander, in dezelfde situatie, er geen last van heeft, maakt zichtbaar dat stress een persoonlijke ervaring is. De werknemer leert zijn eigen stresspatroon herkennen en hoe daarmee om te gaan. In de workshop wordt de medewerker zich bewust van de draaglast en leert hoe de draagkracht vergroot kan worden. Medewerkers die zich goed kunnen ontspannen verzuimen minder, werken geconcentreerder en veiliger en lopen minder risico om voortijdig uit te vallen. 

Wees er snel bij! Wij hebben maar plaats voor 20 deelnemers! 

Schrijf je in!

14:30-15:30 Workshop: Come healthy to work (ENG)

Deze workshop wordt gegeven in het Engels. Voor meer informatie: ga naar de Engelstalige pagina

Wees er snel bij! Wij hebben maar plaats voor 20 deelnemers! 

Schrijf je in!

16:00-16:45 Belly dancing (NL + ENG)

Oriëntaalse dans op het ritme van trommels en tamboerijnen. Span en ontspan je buikspieren bij deze subtiele dans. 

Schrijf je in!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.