Introductiedag promovendi (online)

maandag 12 oktober 2020
Online, via Kaltura

Je nieuwe carrière als promovendus bij de universiteit begint met een introductiebijeenkomst voor PhD's. Deze bijeenkomsten worden vijf keer per jaar georganiseerd en zijn verplicht voor alle nieuwe promovendi. Volg de introductie bij voorkeur binnen de eerste 2 tot 3 maanden nadat je gestart bent.

Programma

De dag gaat van start met een woord van welkom door het College van Bestuur. Je krijgt te horen wat promoveren aan de universiteit inhoudt en wat er van jou als promovendus verwacht wordt. Verder hoor je op welke faciliteiten en voorzieningen je kunt rekenen.

Vervolgens vertellen verschillende sprekers meer over bijvoorbeeld wetenschappelijke integriteit en over onze trainingen die speciaal gericht zijn op promovendi. Je krijgt ook de mogelijkheid om andere promovendi te ontmoeten en vragen te stellen.

Studiebelasting voor LUCRIS registratie

Deelname aan de introductiedag omvat een studiebelasting/workload van vijf uur. Als onderdeel van de verplichte cursus Scientific Integrity is er normaal gesproken een theatervoorstelling op de introductiedag. Deze voorstelling wordt nu later in het jaar georganiseerd.

Meld je aan via Self Service

Nieuwe promovendi krijgen een persoonlijke uitnodiging. Hiermee kun je je aanmelden via Self Service.

Aanmelden als je nog geen SelfService hebt

Heb je (nog) geen toegang voor Self Service? Of werk je voor het LUMC?

Meld je dan aan via dit formulier.