Laatste LRS Café van 2020 - met 'Financiële Mini Pubquiz'

donderdag 26 november 2020
Online

Hoeveel weet jij van de financiële kant van onderzoeksondersteuning? Test je kennis tijdens het Leiden Research Café op 26 november met de Financiële Mini Pubquiz. Alle vragen goed of helemaal geen één? Het maakt niets uit want we hebben deze donderdag gasten uitgenodigd in ons café die je helemaal bijpraten over dit onderwerp. Grijp je kans en stel alle vragen die je altijd al had!

Ben je erbij?

Aanmelden is niet nodig.

Ga direct naar de Kaltura live room

Dit is het laatste LRS Café van 2020; in december is er in verband met de kerstvakantie geen bijeenkomst. Het volgende LRS Café vindt plaats op donderdag 28 januari van 16:00h tot 17:00 uur.

Waarom deze Research Support Cafe’s?

Voor nieuwe en ervaren medewerkers is het vinden van de juiste hulp en ondersteuning bij het aanvragen en uitvoeren van onderzoeksprojecten soms een uitdaging. Wet- en regelgeving verandert en eisen van financiers worden strenger.

• Hoe blijven we voldoen aan de eisen?
  • Hoe vergroten we de zichtbaarheid van de onderzoeksondersteuning?
  • Hoe pakken collega’s bij andere faculteiten en instituten het aan?

Deze en andere vragen worden opgepakt in het  programma Leiden Research Support. De insteek van de Research Support Café’s is om mensen elkaar eenvoudiger te laten vinden en met elkaar te bouwen aan een support-netwerk.