Universiteit Leiden

nl en

Demosessie

Online demo e-learning skills platform

Datum
woensdag 11 november 2020
Tijd
Bezoekadres
Dit evenement vindt online plaats

Hebben jouw studenten soms moeite met een opdracht, omdat ze de benodigde vaardigheden zoals academisch schrijven of samenwerken missen? Zou je meer willen doen met vaardigheden in je onderwijs, maar weet je niet waar je moet beginnen of kun je er de tijd niet voor vinden? Dan kan het e-learning skills platform uitkomst bieden voor jou en jouw studenten!

Het skills platform bestaat uit online modules voor verschillende vaardigheden, van het schrijven van een wetenschappelijk artikel tot het zoeken van literatuur en van online samenwerken tot digitaal presenteren. Elke module biedt de student de benodigde achtergrond informatie (theory) en stappen om de vaardigheid te ontwikkelen (how to). Al deze modules kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd in jouw cursus met een beetje hulp van het skills team. 

Wil je meer weten?
In de eerste twee weken van november organiseert het skills team live demonstraties van het platform. Meld je aan voor een van deze sessie door dit formulier in te vullen. Mocht je meteen aan de slag willen met het platform, neem dan contact op met het team (Wybrigje de Vries, Lisann Brincker en Marjo de Graauw) via skills@science.leidenuniv.nl. Meer informatie kun je ook vinden op onze website

Bent u op deze dag verhinderd?
Er vinden demosessies plaats op: 

•    3 november 11.00-12.00
•    4 november 13.30-14.30
•    10 november 13.30-14.30
•    11 november 11.00-12.00
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.