Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

CDL pubquiz voor scheikunde alumni

Datum
maandag 25 januari 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Op 25 januari zal het Chemisch Dispuut Leiden voor al haar buitenleden (reunistleden) een online pubquiz organiseren. Zin om een avondje je kennis te testen over het CDL en veel meer? Wie weet word jij de zegevierende winnaar!

De activiteit zal rond 20.00uur beginnen en uiterlijk om 22.00uur eindigen. Deze activiteit is alleen voor buitenleden, aanmelden via abactis@chemischdispuutleiden.nl.

Nog geen buitenlid?
Het CDL biedt een buitenlidmaatschap aan, waarmee alumni gratis kunnen deelnemen aan de CDL-activiteiten. Voor €25,- per jaar geniet je van twee buitenledenborrels en een buitenledenactiviteit. Daarnaast ontvang je het tijdschrift Chimica speciaal voor buitenleden. Voor meer informatie of om je direct aan te melden kun je contact opnemen met de ab actis via buitenlidmaatschap@chemischdispuutleiden.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.