Universiteit Leiden

nl en

Speciale vrijdagmiddageditie LRS Café met Carel Stolker

Datum
vrijdag 22 januari 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Carel Stolker is begonnen aan zijn laatste werkweken in de rol van Rector Magnificus en Voorzitter; op 8 februari 2021 draagt hij het stokje over aan Hester Bijl en Annetje Ottow. We zijn daarom verheugd dat hij het LRS café binnenstapt voor deze speciale vrijdagmiddageditie op 22 januari om 15.00 uur (tot 16.00 uur).

De vertrouwde break out sessies benutten we om met elkaar in te gaan op het onderwerp werken binnen en via netwerken; wat heeft een netwerk nodig om succesvol te kunnen zijn; hoe creëer je een persoonlijk netwerk en hoe onderhoudt je vervolgens je persoonlijke netwerk. En we formuleren hier onze vragen voor Carel zodat we in het tweede deel van deze café sessie met hem hierover in gesprek kunnen! #dtv

Ben je erbij?

Aanmelden is niet nodig

Ga direct naar de Kaltura Live Room

Waarom deze Research Support Café’s?

Voor nieuwe en ervaren medewerkers kan het vinden van de juiste hulp en waar aan te kloppen voor ondersteuning bij het aanvragen en uitvoeren van onderzoeksprojecten, een uitdaging zijn. Wet- en regelgeving verandert, eisen van financiers worden strenger en het is een uitdaging om dit allemaal bij te houden. Hoe blijven we voldoen aan de eisen, vergroten we de zichtbaarheid van de onderzoeksondersteuning en hoe pakken collega’s bij andere faculteiten en instituten het aan? Deze en andere vragen worden opgepakt in het  programma Leiden Research Support, waar deze evenementen onderdeel van uitmaken. De insteek van de Research Support Café’s is om mensen elkaar eenvoudiger te laten vinden en met elkaar te bouwen aan een support netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.